МЕСТО НА ОРДРЖУВАЊЕ

Стручниот настан ќе се одржи во:

Луксузен Хотел Лимак Скопје

Луксузниот хотел Лимак Скопје ги отвори вратите како деветти во групата хотели од синџирот Limak Hospitality, со 121 стандардна соба и 21 апартман. Нашиот хотел е позициониран да биде клучно место со своите стилски елементи како главен ресторан, лоби, бар на покривот, простории за состаноци и сала за танц. Луксузниот хотел Лимак Скопје го носи „Limak Hospitality“ во Скопје со своите сместувачки и велнес капацитети лоцирани веднаш во центарот на градот, во непосредна близина до музејот и трговските центри.

Луксузен Хотел Лимак Скопје, сала за состаноци 6ти кат
Јордан Мијалков 31
1000 СкопјеРепублика Северна Македонија