Ни представува особена чест и задоволство да ве поканиме на, “1ва РАБОТИЛНИЦА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА СОЛИДНИ ОРГАНИ/ТКИВА И КОСКЕНА СРЦЕВИНА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: ДОСТИГНУВАЊА И ИДНИ ПЕРСПЕКТИВИ“. Работилницата ќе биде организиранa како хибриден состанок. Дел од учесниците ќе се сретнат во Луксузен Хотел Лимак, Скопје, на 10ти и 11.12.2021г., а останатите ќе го следат виртуелно состанокот. 

... повеќе

zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm zhm